Translate

lauantai 17. helmikuuta 2018

Essence kosmetiikkasarja



Olen jo pidemmän aikaa kaupan kosmetiikka osastolla huomannut Essence kosmetiikkasarjan, mutta en sitten sen enempää siitä kiinnostunut. 
Olen oikeasti luullut, että se on jokin lasten oma meikkisarja 😁 tai jotain kun hinnatkin todella edulliset. Perehdyin vähän enemmän kyseiseen kosmetiikkasarjaan, Essence on euroopan ostetuin meikkisarja, josta löytyy silmämeikit, ripsivärit, meikkivoiteet, puuterit ym. meikkituotteet todella edulliseen hintaan. 
Hetihän se piti kokeilla tuotteita ja ripsiväri oli ensimmäisenä listalla kun vanha ripsari oli loppumassa.




Itselläni on todella vaaleat ripset joihin käyn ottamassa kestovärin kun vaalenevat tarpeeksi. Päätin kokeilla Essence Dramatic Volume ripsaria. Lupaa "syvän mustan koostumuksen, dramaattista tuuheutta ja irtoripsiä muistuttavan vaikutelman" Harjaspään muoto on kartiomainen.
Oma kokemukseni on, että ripsiväri peittää hyvin vaaleatkin ripset, jos laittaa muutaman kerroksen. Ripset näyttävät tuuheammilta ja pidemmiltä. Ei varise päivän aikana.
Käytän vielä piilolinssejä, niin on sopinut hyvin. Eritäin tyytyväinen ostokseen, kun hintakaan ei ollut kuin 3,50€ 😊. Ostan kyllä jatkossakin.
Ripsivärejä löytyy montaa erilaista joten jokaiselle varmaan löytyisi mieluinen.
Ostin myös huulikiillon, geelikynsilakan ja teroittimen meikkikynille. Jokaisen hinta alle 3 euroa 😍 Tykkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti